Loading

xxnickiyxxxxnickiyxxRegular Boarder

Exclusive anime goods from Japan!
xxnickiyxx
Idol hell is real
Letzter Besuch Vor 3 Tagen • Beigetreten Vor 9 Jahren38,771 Hits (1,138)

Figuren210

Goods700

Medien53

Artikel15

Kommentare58

Ben weer een beetje laat:

https://cdn.shopify.com/s/files/1/2526/3524/products/hello-kitty-birthday-cardgreeting-cardscitrus-kids-18336012_470x.jpg

Hoe is het met jou? :)
Vor 7 Monaten
Late but happy bdayyy
Vor 7 Monaten
Zelfde hier, ben nog niet dood. :') Privé is er voor mij zoooo veel veranderd, ff beetje chaos hier. Loop 1,5 maand achter met mijn berichten hier antwoorden. *cries* Hoe is het met jou inmiddels? Ben je op Animecon geweest dit jaar?
Vor 1 Jahr
Hey! Jammer om te horen. Zie het niet als een verplichting om op me te antwoorden ofzo en neem je rust. :) Ik gebruik zelf geen Facebook, heb alleen een spookaccount voor als er iets is dat op een andere manier niet gedeeld kan worden, let me know als je die toegevoegd wilt hebben, maar nogmaals, neem vooral je rust. :)
Vor 1 Jahr
Hoi! Mja, ik denk dat er veel mensen zijn die mijn collectiedoel 'saai' zullen vinden aangezien ik veel zal focussen op dezelfde series. Mijn hoofdserie is er ook eentje met als hoofdtonen in de merchandise en character designs bruinkleuren, dus ook niet echt zo explosief opvallend als een gemiddelde collector z'n detolf met kleurrijke meisjes. xD Maarja, uiteindelijk moet je doen waar je zelf blij van wordt. :)

Wat je omschrijft is de reden dat ik niet meer doe aan ophaalafspraken en dergelijke en nooit ben ingegaan om mensen die vroegen om kijkafspraken. >.< Meestal die mensen die zitten van 'hey ik heb xx euro, wat kan ik daar voor bij je kopen?' zijn jonge mensen die echt geen idee hebben waar ze hun geld aan willen uitgeven? Dus dan benaderen ze 10+ verkopers en bij eentje kopen ze uiteindelijk, maar die anderen zeggen ze nooit af. >.>

Oeh dat klopt ja, dat heb ik ook wel eens gelezen hier in een MFC blog dat iemand ook niet z'n tweedehands spullen aan een Japanse shop kon verkopen omdat blijkbaar de shop de Japanse variant van een BSN moet noteren voor de belastingdienst. Er zijn wel wat shops die er minder moeilijk over doen, maar ik zou niet zo snel weten welke dat zijn. Ik zou zelf de gok niet nemen om daar de spullen mee te nemen. Als je echt snel van spul af moet en niet per se top prijs er voor wilt, dan tsja, bulkverkopen op Marktplaats. Er zijn altijd kleinere doorverkopers die daar op happen of jonge animefans met een kleine portemonnee. Hou er wel rekening mee dat als je dingen onderprijst, je ook veel klojo's krijgt die nog erger gaan onderbieden, heb ik zelf veel meegemaakt in het verleden en nadat ik hogere prijzen ging vragen bleven ze weg. :P

Dat is ook de reden dat ik al mijn cosplay solo doe...ik heb het meerdere malen in het verleden geprobeerd, maar het is me nooit gelukt om een duo-cosplay van begin tot eind compleet te krijgen. Ik vindt het echt als magie klinken dat mensen het zelfs voor elkaar krijgen om met groepen van 4, 5 of 6 een cosplay act in elkaar te zetten. xD Wat ik zelf een beetje 'nep' vindt tegenwoordig is dat andere cosplayers alleen interesse in je lijken te hebben als je in een (grote) cosplay op een con staat en als je die cosplay uit hebt en/of elkaar buiten cons ziet, ben je ineens een nobody. Alsof je dus alleen maar wat voorstelt op de momenten dat je er cool uit ziet. :S

Haha, ergens is dat ook weer waar. Ookal is het niet zo, soms klinken wat van die berichten een beetje als babysitten. :P Mja, ik vindt op de con zelf contacten leggen zelf natuurlijker gaan en dan kan je solo in event(s) gaan om er met een groepje nieuwe mensen uit te komen om mee rond te hangen. Maargoed, iedereen is anders, dus je moet ook maar kijken wat voor jou comfortabel is. Succes in ieder geval! :)
Vor 1 Jahr
Geen probleem hoor. :) Voel je ook niet verplicht om snel te reageren. Sterkte!

Klopt, als ik op cons ben koop ik eigenlijk bijna alleen maar dingen van artists of van de Bring and Buy, normale winkels trekken me niet zo. Daarnaast zijn mijn interesses vaak toch iets te niche. Ook als ik zelf naar Japan ga, zullen de gemiddelde dingen die ik koop (10+ jaar oude merchandise voornamelijk LOL) niet per se in de voorste schappen liggen LOL. Daarom ben ik denk ik toch redelijk afhankelijk van de zoekfunctie op het internet, ookal kan ik niet wachten om daar ook voornamelijk tweedehands winkeltjes af te struinen. :)

Zelf ben ik een tijdje terug begonnen met een grote cleanse van mijn collectie. Ik was vroeger een 'meer, meer, meer' verzamelaar, waardoor ik echt veel dingen heb gekocht die ik nu geen deel meer van m'n collectie wil laten zijn. Verkoop schiet alleen niet zo op, omdat ook ikzelf niet zo goed vrije tijd heb om alles op de foto te zetten en prijzen te zoeken. Verder lijkt het ook steeds moeilijker op verkoopkanalen te worden, mijn vindbaarheid op eBay is echt dramatisch in verhouding tot vroeger, Tumblr komt ook geen hond meer en ook op meer lokale dingen zoals Marktplaats heb ik het idee dat ik minder hits krijg. Er komen ook steeds meer commerciële verkopers daar heen die dan advertentieruimte kopen, dus je gratis advertenties vallen bijna niet meer op. >.>

Ik zag het eerst ook als een afzakking, maar denk eerder dat het een stijging is? Haha. Veel mensen die dan vroeger actief cosplayden lijken meer om fashion te geven als ze ouder worden. Niets mis mee. Ik hou nog steeds van cosplay en vindt het ook leuk om ze te maken, maar om 2/3 dagen op een con wat relaxter er bij te lopen is ook fijn. :')

Hrmm, je kan ook altijd nog vooraf proberen losse mensen op het internet te vinden om een con mee af te gaan (zie er nog regelmatig een oproepje op Aniway voor) en raad nog steeds de niet-romantische speeddate aan. :) Is in ieder geval makkelijker dan solo naar de con gaan en dan te proberen een persoon of klein groepje te vinden om mee rond te trekken. Doe vooral activiteiten zoals compo's, workshops enzo! Succes! ^^
Vor 1 Jahr
Nieuwe Figma's zijn ook best absurd in prijs en Nendoroids gaan steeds meer die kant op. ^^'' Ik koop bijna alles tweedehands tegenwoordig en dan zelfs speel ik de waiting game voor een goede prijs. :P Gelukkig gooien ze heel vaak figures in Japan in de aanbieding, alleen omdat er een klein deukje in de doos zit. ;)

Ik hoop 12K en niet 120K? :') Ik heb een weekje terug een pre-order geplaatst voor een 11K figure, maar daarmee is het ook wel echt klaar, die figure was een uitzondering omdat ik heel graag de franchise wil supporten.

Mja, ik doe nu 1 grote cosplay per jaar voor de compo's op Animecon en verder vul ik het aan met J-Fashion/fandom outfits die ik een beetje randomly gedurende het jaar samenstel op basis van aankopen en conbezoeken (die minder consistent zijn dan vroeger ook, heb ook niet meer vast dat ik bepaalde cons elk jaar af ga, behalve Animecon dan). Ik doe steeds meer aan fotografie, dus nu spreek ik zelf juist vaker cosplayers aan, ookal zijn het minder uitgebreide gesprekken dan vroeger. Ik vermaak me ook alleen wel of met een klein groepje vrienden, dus ik ben algemeen daar minder mee bezig~ De niet-romantische speed date is altijd aan te raden (vooral op cons met een wat ouder publiek) als je gewoon een groepje mensen wilt om me rond te gaan en/of nieuwe mensen wilt leren kennen. :) Zelf leg ik ook altijd veel contact tijdens het bezoeken van lectures/workshops omdat je dan mensen tegenkomt met dezelfde interesses. :)
Vor 1 Jahr
Zelfde, met de huidige markt moeten we eigenlijk blij zijn dat onze favoriete series geen/weinig figures krijgen, want die prijzen zijn niet echt leuk meer. :P

Haha, beetje van beiden denk ik? Zelf ga ik in Nederland vast naar Animecon en een beetje wisselend wat verschillende kleinere, ga tegenwoordig ook wat meer naar buitenlandse, maar ookal maak ik nog cosplay sleep ik ze eigenlijk weinig meer mee. ^^'' Ik heb wel weer een nieuwe in de maak nu voor Animecon waar ik weer aan de solo compo mee ga doen. Ik stop ook wat meer tijd en geld in J-Fashion tegenwoordig en heb wat itabag/coords-plannen en dat zijn nog grotere moneypits dan cosplay. :')
Vor 1 Jahr
:') Hopelijk heb je een goede dag gehad! Lang niet gesproken trouwens! Je bent tegenwoordig bijna helemaal overgestapt op (teen) dolls verzamelen toch en (bijna) geen anime figures meer? Doe je eigenlijk ook nog aan cosplay? Nu ga ik sowieso niet zo veel cons meer af, dus kom ik niet al te vaak mensen meer tegen. :')
Vor 1 Jahr
Sorry dat ik een beetje laat ben! Alles goed? :)

https://i.pinimg.com/originals/70/0d/f9/700df9bed1c1314b480104db2bf8cc4f.jpg
Vor 1 Jahr
Exclusive anime goods from Japan!

Über uns

Level
Geschlecht
Beruf
cosplay
Show(s)
Ore Monogatari, Prince of Stride & Madoka
Musik
DreamFes, Trignal, Idolish7, Im@s

Bilder117

Lieblingsbilder1

Favoriten26

Freunde20

Clubs17

Twitter